Campania s-a încheiat, mulțumim tuturor participanților. Vezi aici lista câștigătorilor voucherelor eMAG. Revenim în cel mai scurt timp cu anunțarea câștigătorului Premiului Mare conform cu Regulamentul Campaniei.

Redescoperă plăcerea de a conduce cu tehnologiile de ultimă generație


EFICIENȚĂ FĂRĂ COMPROMIS CU NOUA MOTORIZARE MILD HYBRID

Echipat cu sistem Mild Hybrid de 12V, noul Nissan Qashqai oferă o experiență de conducere fără compromis, cu un nivel scăzut de emisii de CO2 și o mai bună eficiență a consumului decât a motoarelor convenționale.

ProPILOT CU NAVI-LINK

ProPILOT cu Navi-link te ajută să te menții în siguranță pe bandă, păstrând o distanță ideală față de vehiculul din față. Această tehnologie de asistență avansată se conectează la sistemul de navigare TOMTOM, pentru a anticipa modificările limitelor de viteză, virajele, ieșirile de pe autostradă și multe altele, ajustând viteza pentru ca tu să fii mereu în control.

SISTEME INTELIGENTE DE ASISTENȚĂ LA CONDUCERE

Conduci cu încredere când știi că ai multitudine de sisteme de siguranță care te asistă: Sistemul Cruise Control Inteligent, care menține automat o distanță de urmărire adecvată la viteza setată, Sistemul Inteligent de Avertizare pentru Risc de Coliziune Frontală, care te ajută să anticipezi obstacolele ce urmează pe drum și Sistemul Inteligent de Frânare de Urgență cu funcție de recunoaștere vehicule, bicicliști și pietoni.

NISSANCONNECT CU WIRELESS APPLE CARPLAY

Noul ecran HD touchscreen de 9" este un adevărat portal către NissanConnect: prin navigație intuitivă, divertisment și tehnologie avansată. Se pot înregistra mai multe profiluri care vor reține preferințele fiecărui șofer.